Heeft u een vraag over onze tenten of over onze mogelijkheden? Grote kans dat u het antwoord hieronder vindt.

Mijn bouwplaats is niet vlak. Kan hier toch een tent worden geplaatst?

Op bijna elke ongelijke ondergrond kunnen wij een tent plaatsen. Bij het leggen van de vloer vlakken wij de oppervlakte uit met een laser. Kleine oneffenheden werken we weg met houtblokken. Eventueel grotere oneffenheden vlakken we met layerconstructie. Twijfelt u nog? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe wordt de tent verankerd?

Dit kan op verschillende manieren. Wij plaatsen de tent met of zonder vloer. Als we een vloer in de tent plaatsen, functioneert deze als verankering. Indien we geen vloer plaatsen, verankeren we de tent met pinnen van 80 centimeter in de grond. Is het niet mogelijk om met pinnen in de grond te werken, dan beschikken we over betonblokken van 450 kg per stuk. Hierdoor kunnen wij op elke gewenste ondergrond een tent plaatsen.

Is een tent ook geschikt in de winter?

Tuurlijk! Het is tevens mogelijk om de tent met harde wanden en glaspanelen te plaatsen. Voor extra comfort en warmte kunt u kiezen voor onze dieselheaters. Deze verwarmen de hele tent, ook als het koud is buiten. 

Ik heb een buitenproject dat af moet, maar het weer zit tegen. Is een tent een optie?

Ja, een doorwerktent is een ideale optie. Deze tijdelijke accommodatie beschermt de werkplaats tegen weersinvloeden, waardoor u gewoon kunt doorwerken. U kunt er ook voor kiezen om de werktent te verwarmen met een van onze dieselheaters. 

Welke maat tent heb ik nodig?

De maat van de tent is afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan de ruimte waar gebouwd kan worden, het aantal bezoekers (wij gaan gemiddeld uit van 1 persoon per m2) en de indeling. Komt er bijvoorbeeld een podium of bar in de tent? Al deze factoren spelen mee. Vraag een offerte aan en wij helpen u bij het kiezen en plaatsen van een passende tent.

Welke maten tenten zijn er?

U kunt kiezen uit diverse maten. In ons assortiment hebben we tenten van 3, 5, 6, 8, 10 en 15 meter breed. De lengte is aan uw wensen aan te passen, in segmenten van 5 meter.

Kunnen jullie ook een tent in onze tuin plaatsen?

Of er een tent in de tuin past, is afhankelijk van de grootte van de tuin en de bereikbaarheid. Als u hierover twijfelt, komen wij vrijblijvend op locatie kijken.

Heb ik een vergunning nodig?

Dit verschilt per gemeente. Als u een vergunning nodig heeft, beschikken wij over tentboeken en brandveiligheidscertificaten. Ook kunnen we een op maat gemaakte tekening met nooduitgangen, vluchtroutes e.d. voor u opmaken. Ten slotte is ons personeel VCA gecertificeerd.

Contact

Indien uw vraag er niet tussen staat, neem dan direct contact met ons op.

0111 641216 

info@verhuurbedrijfdevlieger.nl

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bekijk ons uitgebreide verhuuraanbod