Verhuurbedrijf de Vlieger beschikt over jarenlange kennis in de verhuur van diverse soorten tenten en accommodaties. Of u een groot of een klein evenement organiseert, een tijdelijke accommodatie, doorwerktent of een andere tent nodig heeft, wij leveren wat u nodig heeft. 

Alle producten uit het assortiment voldoen aan strenge veiligheidseisen. Zo werken we met brandvertragend materiaal en hebben we certificaten in verband met de veiligheid. Denk aan constructieberekeningen en brandveiligheidscertificaten. Omdat we veel waarde hechten aan veiligheid, hebben al onze medewerkers ook een geldig VCA-diploma in hun bezit. 

Indien gewenst, transporteren we de materialen naar de juiste locatie. Ons wagenpark bestaat uit vrachtwagens, bakwagens, aanhangers en een shovel. Zo kunnen wij op (bijna) elk gewenste plaats leveren. Om u te verzekeren van een schone levering, borstelen we alle tentzeilen grondig in onze eigen zeilenwasmachine. Kunststof en glaspanelen reinigen we ook in onze werkplaats.

Pagodetenten

Een pagodetent geeft uw evenement een sfeervolle uitstraling. Met zijn punt is de tent al feestelijk om te zien. We leveren ze in verschillende formaten met diverse extra’s voor meer luxe.

Alu-tenten

Een feest op de planning? Stel bij ons een alu-tent geheel naar uw wens samen. Met of zonder zijkant, transparant of ondoorzichtig, met of zonder heaters. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Werktenten

Heeft u een buitenklus die, ondanks het weer, af moet? Een doorwerktent is de oplossing. Ongeacht het weer blijft uw project droog. We bieden diverse maten aan of maken de tent op maat.

Tijdelijke accommodaties

Of u nou op zoek bent naar een extra ruimte tijdens een verbouwing of materiaal veilig en droog wil opslaan. Voor iedere gelegenheid huurt u bij ons een tijdelijke accommodatie.

Podia

Maak uw evenement onvergetelijk met een van onze binnen- en buitenpodia. Alle podia zijn leverbaar in diverse afmetingen. Indien gewenst, zorgen we voor een overkapping.

Inrichting

Naast een goede tent, is de inrichting van uw feest net zo belangrijk. Daarom vindt u bij ons diverse stoelen, statafels en picknicksets. Ook werken we samen met andere inventaris verhuurders.

Partytenten

Een partytent is ideaal voor een kleiner evenement als een feest in de tuin. Regent het? Dan staan uw gasten gewoon droog. De tenten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en makkelijk op te bouwen.

Toiletwagens

Een toiletwagen is een onmisbare aanvulling op uw feestlocatie. Wij hebben zowel standaard als luxe toiletwagens binnen ons aanbod. We adviseren u graag welke unit het beste past.