Verhuurbedrijf de Vlieger is een echt Zeeuws bedrijf met jarenlange ervaring binnen de verhuurbranche. Wat begon met een aantal kleine projecten, is uitgegroeid tot een hoogwaardig bedrijf met een ruim assortiment (volledig ingerichte) kwaliteitstenten. Door onze brede ervaring hebben we ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verhuren van onder andere pagodetenten, podia, alu-tenten en partytenten. Voor iedere gelegenheid hebben we een passend aanbod. Dit werk doen we binnen een klein team van specialisten, die stuk voor stuk liefde hebben voor hun vak. Al jarenlang zijn we aangesloten bij de TVD, dé branchevereniging voor Nederlandse tentenverhuurders. Zo zorgen we ervoor dat onze vakmensen altijd op de hoogte zijn van nieuwste ontwikkelingen binnen de branche.

Verder zijn we recht voor zijn raap. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wel zo duidelijk voor onze klanten. En met onze nuchtere aard, zorgen we ervoor dat projecten gestroomlijnd verlopen. Het organiseren van een project of evenement brengt vaak drukte en stress met zich mee. Wij houden ons hoofd koel en blijven betrokken bij uw project van A tot Z. Geef ons een belletje en we ontzorgen u. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of project? Neem gerust contact op. We helpen u graag verder.

Zeilmakerij de Vlieger 

Naast Verhuurbedrijf de Vlieger, zijn we eigenaar van Zeilmakerij de Vlieger. De zeilmakerij is voortgekomen uit het verhuurbedrijf. Hierdoor weet u zeker dat al onze zeilen in topconditie zijn. Door alle zeilen te wassen in onze speciale zeilenwasmachine, zorgen we er ook voor dat we alleen frisse en schone zeilen leveren. 

Naast het brede assortiment tenten met bijbehorende zeilen, leveren we ook kwalitatieve zeilen op maat aan bedrijven en particulieren die hun materialen willen beschermen. Denk aan industriële hoezen, machine hoezen, afdekzeilen en verandazeilen. Heeft u een kwalitatief en duurzaam zeil nodig? Neem gerust contact op of bezoek de website van de zeilmakerij om een vrijblijvende offerte aan te vragen. 

Zeilmakerij de Vlieger

Contact

Heeft u interesse in ons assortiment en/of heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons per telefoon of e-mail of vraag hieronder meteen een offerte aan. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

Nijverheidsweg 35
4311 RT Bruinisse
0111 641216
info@verhuurbedrijfdevlieger.nl
https://www.facebook.com/verhuurbedrijfdevlieger

Offerte aanvragen

Kom jij ons team versterken?

Word jij onze nieuwe collega?

Dan maak je deel uit van een gedreven en gezellig team! Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures, maar wij zijn altijd op zoek naar aanpakkers. Stuur gerust uw cv en motivatie naar info@verhuurbedrijfdevlieger.nl of bel naar 0111 641216.

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag 8.00 - 17.00 uur.